toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Francuska salata na zdraviji način

Priprema:

  1. Miješano povrće za salatu kuhajte 10 minuta u kipućoj vodi pa procijedite.
  2. Odvojeno skuhajte jaja, ohladite i ogulite. Jabuku ogulite, pa zajedno s jajima i krastavcima sitno nasjeckajte i pomiješajte s kuhanim povrćem.
  3. Na kraju u mješavinu dodajte majonezu, jogurt, vrhnje i senf te sve dobro promiješajte. Po potrebi posolite i popaprite.
  4. Prije serviranja ohladite i ukrasite peršinom.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

30 min

Sastojci recepta

6 osoba
900 g Ledo miješanog povrća za salatu
1 tegla ukiseljenih krastavaca
3 kom jaja
1 kom jabuka
100g majoneze sa smanjenim udjelom masti
1 kiselo vrhnje
1 čvrsti jogurt
1 čajna žličica senfa

sol

papar

Ledo.hr