toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Maneštra od bobići

Priprema:

  1. Luk sitno isjeckati pa ga propirjati na ulju.
  2. Dodati povrće i začine i podliti vodom i kuhati na laganoj vatri.
  3. U međuvremenu napraviti pešt: sitno nasjeckati slaninu i češnjak dok se ne pretvore u pastu, povremeno umačući nož u vrući lonac kako bi se lakše rezalo.
  4. Pešt dodati u lonac, sve dobro promiješati i kuhati.
  5. Ubaciti sitnu tjesteninu, ocijeđeni grah i nasjeckani peršinov list, kuhati oko 5 minuta pa skinuti s vatre.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

50 min

Sastojci recepta

Sastojci za 4 osobe
1 srednje veliki crveni luk
Pola pakiranja Ledo zlatne mješavine
Pola pakiranja Ledo miješanog povrća za juhu
50h Ledo Mladi grah
2 režnja češnjaka
100g slanine
30g sitne tjestenine
sol
papar
lovorov list
peršinov list
Ledo.hr