toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Varivo s povrćem, piletinom i gris noklicama

Priprema:

  1. Na 2 žlice ulja popržiti meso narezano na kockice.
  2. Meso izvaditi, a na istom ulju popržiti luk.
  3. Meso zatim vratiti, dodati začine, koncentrat rajčice i pirjati podlijevajući vodom ili temeljcem.
  4. Kad je meso već mekano dodati povrće i još uliti vode i sok se ono kuha napraviti knedle.
  5. Pomiješati jaje, 8 žlica grisa i 4 žlice ulja, pustiti malo da odstoji pa malom žličicom oblikovati noklice.
  6. Kuhati dok ne isplivaju na površinu, ukrasiti svježim peršinovim listom i skinuti s vatre. 

Težina pripreme:

Teška

Vrijeme pripreme:

60 min

Sastojci recepta

Sastojci za 4 osobe
450 g Ledo mješavine povrća za juhu
500 g piletine
120 g luka
1 žlica koncentrata rajčice
8 žlica grisa
1 jaje
6 žlica ulja
Ledo.hr