toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Francuska salata bez majoneze

Priprema:

  1. Ledo mješavinu povrća za francusku salatu skuhajte u vreloj vodi, 8-10 minuta. Istovremeno skuhajte i jaja na tvrdo.
  2. Dok se povrće i jaja kuhaju, nasjeckajte kisele krastavce na sitne kockice.
  3. Ocijedite skuhano povrće iz vode i pustite da se ohladi. Ohladite i tvrdo kuhana jaja, ogulite ih i narežite na kockice.
  4. Pomiješajte povrće, jaja i krastavce pa dodajte mileram, grčki jogurt, senf i sok od limuna. Posolite, popaprite i dobro promiješajte.
  5. Salatu možete jesti i odmah, ali bit će još bolja ako je ostavite u hladnjaku da se malo stisne.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

40 min

Sastojci recepta

Za 6 osoba
900 g Ledo mješavine povrća za francusku salatu
250 g kiselih krastavaca
2 jaja
250 g milerama
200 g grčkog jogurta
1 žlica senfa
1-2 žlice soka od limuna
sol
papar
Ledo.hr