toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Riblja juha sa bakalarom

Priprema:

  1. Ledo bakalar filete odmrznite.
  2. Povrće (osim rajčice i luka) narežite na kocke.
  3. Na maslinovom ulju kratko popržite povrće, prelijte sa vodom, dodajte rajčicu, luk i polovicu peršinovog lista (cijelog). Posolite i popaprite.
  4. Kada je povrće al dente dodajte Ledo bakalar filete i podlijte hladnom vodom tako da prekrijete ribu.
  5. Ribu kuhajte 10 min nakon što voda zakuha.
  6. Iz juhe izvadite luk, rajčicu i peršinov list, po potrebi dodajte soli i papra.
  7. Pri posluživanju juhu začinite sa maslinovim uljem i svježe nasjeckanim peršinovim listom.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

45 min

Sastojci recepta

4 osobe
600g Ledo bakalar fileta
2 krumpira
4 mrkve
1 korjen peršina
1 luk
150g korjena celera
1 rajčica
vezica svježeg peršinovog lista
sol
papar
maslinovo ulje
Ledo.hr