toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Pretraga

Unesite traženi pojam

Kako napraviti najbolje riblje sendviče

Zajedničko mišljenje stručnjaka jest da bi se za optimalno zdravlje, riba na našem jelovniku trebala naći barem dva puta tjedno. Riba je izvor omega-3 masnih kiselina koje doprinose normalnoj funkciji srca. Riba sadrži i proteine koji su važni za vaše …

Bijela i plava riba: Saznajte kako se razlikuju i zašto su zdrave

Pripremljena na pravi način riba je, bez sumnje, vrhunski gastronomski doživljaj. No, ova vrijedna namirnica zauzima cijenjeno mjesto u ljudskoj prehrani ne toliko zbog kulinarskih mogućnosti koliko zbog impresivnog nutritivnog sastava.

Hrskava salata s dimljenim lososom

… gurmani koji stalno traže nova iskušenja za svoje okusne pupoljke. Tako se kod njih najviše jede delikatesno meso divljeg lososa, ribe koja tijekom života može prijeći i nekoliko tisuća kilometara. Lososi se liježu u slatkim vodama, nakon čega odlaze …

Ideje za poširanje fileta lososa, oslića i bakalara

Ako vam je kod pripreme ribe najvažnije da to možete učniti brzo i lako, onda je poširanje tehnika koja će vam se svidjeti! 

Ideje za pripremu sočnih predjela - bruschetta

U doslovnom prijevodu "bruschetta" znači "pečena na ugljenu", a pri pripremi bruschetta koristi se grill s izvorom topline koji dolazi odozdo. Kriške kruha, najbolje ciabatte, nakapaju se vrhunskim maslinovim uljem, natrljaju češnjakom i nadijevaju po …

Kako pripremiti nadjevene filete lososa

Radi punog, ali nježnog okusa losos je poprilično ukusan i bez mnogo dodataka – jednostavno začinjen i pečen u pećnici ili tavi. Međutim, nadijevanjem se može znatno obogatiti na aromi te mu se osigurati sočnost.

Koju ribu i kako marinirati: Savjeti za sočan riblji roštilj

Jednostavnim i brzim mariniranjem, riba poput tune, lososa, skuše ili bakalara postat će ukusnija i sočnija. Istovremeno se umanjuje nastanak štetnih spojeva koji se pojavljuju prilikom pripreme ribe na roštilju te prženjem i pečenjem. 

Proizvod
Volumen (ml) Komada u kutiji Kutija na paleti Šifra Barkod
Losos filet porcija s kožom 400g Losos filet porcija s kožom 400g kom 8 120 076571 3850116765716
Losos filet s kožom 600-1500 g/kom Losos filet s kožom 600-1500 g/kom kg cca 10 42 087514 3850116875149
Losos filet s kožom 1800-2000 g/kom bez gl. Losos filet s kožom 1800-2000 g/kom bez gl. kg cca 16 64 089014 3850116890142
Losos odrezak 150-200 g/kom s kožom, 20% gl. Losos odrezak 150-200 g/kom s kožom, 20% gl. kg 6 ili 10 80 071720 3850116717203
Losos bez glave i utrobe 2,7 - 4 kg/kom, cca 22 kg Losos bez glave i utrobe 2,7 - 4 kg/kom, cca 22 kg kg cca 22 21 076480 3850116764801
Ledo.hr