ISPRAVAK Poziv i uputa vjerovnicima za prijavu tražbina Pročitaj više
toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Pretraga

Unesite traženi pojam

Savjeti za prehranu školaraca 1

Prehrana školaraca poprima konture prehrane odraslih osoba, mijenjajući se iz dječje prehrane u uravnoteženu prehranu primjenjivu za sve generacije. Svim dobnim skupinama potrebni su isti nutrijenti – vitamini, minerali, ugljikohidrati, proteini, masti. …

Saznajte tajne dobre marinade za ribu

Svaki "roštilj majstor" zna da marinada daje veliki doprinos okusu jela, ali i omekšavanju mesa. No, rijetki su oni koji su upoznati s činjenicom da marinade mogu onemogućiti nastanak određenih karcinogenih spojeva u mesu koje je pečeno na roštilju na …

Top 5 brzih laganih večera

Večere su nerijetko jedini obrok koji okuplja obitelj za stolom tijekom užurbanih radnih dana, a budući da predstavljaju posljednji dnevni obrok, trebale bi biti hranjive, ali ne jako kalorične. 

Top 5 stvari koje trebate znati o dimljenoj ribi

Dimljenje je jedan od najstarijih postupaka kojim se obrađuje svježa riba kako bi kroz dulje vremensko razdoblje bila pogodna za konzumaciju.

Tuna i losos pripremljeni na pari posluženi s kremastim umakom

Od svih metoda, kuhanje hrane na pari najviše čuva vrijedne nutrijente. Dobra je vijest da za pripremu na pari nije nužan poseban uređaj, već samo nešto kuhinjskog posuđa poput velikog lonca, metalnog cjedila u koji se postavi namirnica i poklopac koji …

Ugostitelji, oduševite svoje goste ribljim odrescima ili komadima ribe iz Leda!

Ljeto je stiglo, a s njim i povećana potražnja za ribljim delicijama. Ugostitelji već dobro znaju da je smrznuta riba idealan izbor za sve koji svojim gostima žele ponuditi kvalitetan i ukusan obrok

Upustite se u kulinarsku avanturu uz nove Ledo riblje delicije!

Sjećate li se još uvijek morske atmosfere i divnih mediteranskih specijaliteta u kojima ste uživali tijekom ljetnih mjeseci?

VIDEO: Kako marinirati i pripremiti filete lososa

Losos je obožavana plava riba koja je pogodna za razne vrste pripreme - od nježnog poširanja do pečenja na tavi. Aromatičan okus …

VIDEO: Kako očistiti lignje i pripremiti ih u pećnici

Punjene, pržene ili pečene u pećnici - kako god da ih pripremate - lignje su prava delicija. Čišćenje lignji zahtijeva nešto malo više truda i vremena, ali ne brinite, tu vještinu možete savladati uz naš video! 

Proizvod
Volumen (ml) Komada u kutiji Kutija na paleti Šifra Barkod
Losos filet porcija s kožom 400g Losos filet porcija s kožom 400g kom 8 120 076571 3850116765716
Losos filet s kožom 600-1500 g/kom Losos filet s kožom 600-1500 g/kom kg cca 10 42 087514 3850116875149
Losos filet s kožom 1800-2000 g/kom bez gl. Losos filet s kožom 1800-2000 g/kom bez gl. kg cca 16 64 089014 3850116890142
Losos odrezak 150-200 g/kom s kožom, 20% gl. Losos odrezak 150-200 g/kom s kožom, 20% gl. kg 6 ili 10 80 071720 3850116717203
Losos bez glave i utrobe 2,7 - 4 kg/kom, cca 22 kg Losos bez glave i utrobe 2,7 - 4 kg/kom, cca 22 kg kg cca 22 21 076480 3850116764801
Ledo.hr