Jedna od omiljenih blagdanskih namirnica svakako je bakalar, koji je poznat kao zdrava i ukusna namirnica, dostupna cijele godine. Ledova blagdanska kuharica pokazat će vam kako pripremu bakalara učiniti i vrlo maštovitom.
Većina nas priprema bakalar na isti način, kako su to činile naše mame i bake, no sad je vrijeme da isprobate nešto novo i drugačije.
Iznenadite svoje ukućane i prijatelje sa 7 hrvatskih i 6 inozemnih načina pripreme bakalara, unesite dašak svjetske kuhinje u svoj dom te postanite vrhunski chef uz pomoć savjeta iz Leda. Saznajte kako se bakalar priprema u Norveškoj, zemlji koju možemo nazvati i domovinom bakalara, kako su ga pripremali stari Mlečani ili kako su Španjolci svoje tradicionalno jelo paellu oplemenili upravo bakalarom.
Ne morate biti kuharski majstor da biste u tome uspjeli – nekoliko recepata moguće je pripremiti i najosnovnijim vještinama, dok će kroz nekoliko vrlo zahtjevnih recepata i ozbiljniji kuhari doći na svoje.
Bez obzira na to je li na grilu, u pećnici, kuhan ili poširan, u raznim složencima, kombinaciji s krumpirom ili povrćem, bakalar će uvijek biti prava poslastica za cijelu obitelj. Uživajte u bakalaru kroz cijeli prosinac te isprobajte recepte iz cijele Europe, u Ledovoj režiji.
Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom