Upoznajte polaznike Ledo Fitness izazova (2/2)

20. svibnja 2014.
Autor Ledo
Podijelite

Ledo fitness izazov zamišljen je kao program koji će podići svijest običnih ljudi o blagodatima koje proizlaze iz redovite fizičke aktivnosti u kombinaciji sa zdravim prehrambenim navikama.

Ledo smrznuto povrće i riba idealan su izbor za sve koji žele jesti kvalitetno i uravnoteženo. U prehrani kandidata važnu ulogu ima i riba koju prema preporuci nutricionista konzumiraju dva puta tjedno. Ledo riba je filetirana i očišćena pa je zato idealna izbor svima koji pate od nedostatka vremena, a žele se hraniti kvalitetnije.

U nastavku možete upoznati i ostalih pet kandidata, doznati zašto su se prijavili i što očekuju od Ledo fitness izazova. Možda vas neka od ovih priča motivira da i sami donesete zdravu odluku i krenete putem ispunjenijeg života.

IME I PREZIME: Mario Popec

DATUM I GODINA ROĐENJA: 13. srpanj 1973.

ZANIMANJE: Koordinator prijenosa – tehničar

  • Marijev najveći motiv za prijavu na Ledo fitness izazov je zdravlje. Htio bi usvojiti zdrave prehrambene navika, redovito vježbati i održavati fizičku kondiciju. Cilj mu je postići što bolje rezultate, skinuti što više suvišnih kilograma uz pomoć zdrave prehrane i dobiti što bolju fizičku spremu uz pomoć tjelovježbe.
  • Priznaje da jede sve, ali da će mu najteže biti  odreći se slatkog.Preferira zdrave namirnice, maslinovo ulje, riba, meso i salate. Prehrana mu je, kaže, raznolika, ali neuravnotežena, preskače obroke, ne doručkuje i kasno večera.
  • Na pitanje kako provodi slobodno vrijeme Mario odgovara da ga ima vrlo malo, a kad i uhvati nešto slobodnog vremena koristi ga za opuštanje i odmor od svakodnevnih obaveza.

IME I PREZIME:  GABRIELA HODAK

DATUM I GODINA ROĐENJA:  06.03.1976.

ZANIMANJE: stručni učitelj

HOBI: vožnja biciklom

  • Gabriela je učiteljica i majka sedmogodišnjeg dječaka. Na „Ledo fitness izazov" se odlučila jer joj se čini kao odlična ideja i dobar projekt, a očekuje manje kilograma i centimetara. Voljela bi promijeniti neke životne navike, a dodatan motiv joj je i druženje s ostalim kandidatima. Najveći joj je izazov dokazati sama sebi da može savladati sve izazove ovog programa.
  • Gabriela je svjesna važnosti doručka kao najvažnijeg obroka u danu i priznaje da će se potruditi jesti redovito i pridržavati se uputa nutricionista. Kao polaznica 'Ledo fitness izazova' sa zadovoljstvom će u svoju svakodnevicu uključiti i tjelovježbu barem dva puta tjedno.
  • Ova majka sedmogodišnjeg dječaka smatra da se hrani zdravo, raznoliko i uravnoteženo. Voli kuhati i nastoji ne pripremati prženu hranu no priznaje da se na njenom tanjuru ponekad nađe i nešto nezdravo. Kaže kako voli jesti sve, a  osobito ribu i povrće. Zahvaljujući Ledu njezine omiljene namirnice dostupne su joj tijekom čitave godine, a lako ih je i jednostavno pripremiti. Gabriela priznaje da će joj se najteže odreći  čokolade i ponekog slatkiša.
  • Gabriela slobodno vrijeme provodi sa sinom u šetnjama, vožnji biciklom, odlascima na izlete u prirodu, kino i kazalište, te druženju s prijateljima.

IME I PREZIME: ZVIJEZDANA MARGETIĆ

DATUM I GODINA ROĐENJA: 20.11.1973

ZANIMANJE: Referent u računovodstvu

HOBI: uređenje cvijeća i izrada kolača za svečanosti

  • Zvijezdana voli izazove zato se i prijavila na Ledo fitness izazov. Osim toga očekuje  da će uspjeti stvoriti neke nove prehrambene navike i skinuti suvišne kilograme, no napominje da joj je najjači motiv dokazati svojoj obitelji da ona to to može!
  • Smatra da će svoj cilj postići ako promijeni način ishrane i više se okrene samoj sebi, jer misli da puno više brige vodi o drugima nego o sebi. Zvijezdana kaže da voli jesti sve, a nikako se ne bi voljela odreći mesa. Smatra da se hrani zdravim namirnicama, ali zbog ubrzanog tempa života ne jede redovito pa jede dva puta dnevno i to obilno, a priznaje i da ne pije dosta tekućine.
  • U slobodno vrijeme odlazi na aerobic, a u proljeće i ljeto najviše slobodnog vremena provodi u svom velikom voćnjaku i dvorištu gdje se posvećuje uređenju imanja. Kaže kako je svaki njen radni dan posvećen poslu, djeci i kući.

IME I PREZIME: Renata Zorko

DATUM I GODINA ROĐENJA: 21.01.1967.

ZANIMANJE: upravni referent (trenutno nezaposlena)

HOBI: izradu nakita, joga i čitanje knjiga

  • Renata se odlučila prijaviti na Ledo fitness izazov čim je u magazinu Gloria vidjela natječaj. Sada kad je odabrana među deset finalista očekuje da će nakon osam tjedana programa očekujem učvrstiti mišiće, skinuti nešto kilograma i općenito se osjećati fit što joj je, kaže, potrebno nakon zime koja je za nju uvijek manje aktivno doba.
  • Željela bi skinuti 8 do 10 kilograma koliko je imala prije godinu dana, a najveći motiv za sudjelovanje joj je to što zna da će se tada osjećati puno svježije, poletnije i općenito imati više energije za sve. Voljela bi također promijeniti naviku jedenja navečer, pred televizorom. Priznaje da tada obično sasvim nepotrebno unosi suvišne i nekvalitetne namirnice u organizam. Smatra da je to i razlog zbog kojeg je dosegla trenutnu kilažu.
  • Renata kaže da njena obitelj jede malo mesa, i to samo piletinu ili puretinu. Na jelovniku im je svakodnevno mnogo povrća i to pretežno sviježeg u raznim salatama. Renata često radi razna rižota s povrćem, gljivama ili plodovima mora. Ribu jede jedan do dva puta tjedno. Smatra da se hrani zdravo i raznoliko zato što su na njenom meniju zastupljene sve vrste namirnica.
  • U svoje slobodno vrijeme Renata voli rolati, brzo hodati, čitati i igrati društvene igre s djecom. Ona je majka četvero djece u dobi od 11 do 21 godine. 'Moj uobičajen radni dan je vezan najviše uz djecu, nabavu, kuhanje i spremanje. Ipak svaki dan stignem čitati i gotovo svaki raditi nakit, što mi je jako bitno jer me opušta. Vikendi su obično malo drugačije organizirani jer tada suprug i ja nastojimo dio vremena provesti s djecom u prirodi ili nekoj zajedničkoj sportskoj aktivnosti, npr. rolanju ili vožnji biciklom', kaže Renata.

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!