U manjem loncu na vrlo laganoj vatri uz redovito miješanje rastopite maslac i čokoladu. Čim se otope, sklonite ih s izvora topline i umiješajte šećer i vanilin šećer.
U smjesu maslaca, čokolade i šećera dodajte jedno po jedno jaje pa, naposljetku, brašno prethodno pomiješano s kakaom, praškom za pecivo i soli. Nemojte predugo miješati sastojke nakon dodavanja brašna.
Za nadjev od krem sira, prvo dobro mikserom promiješajte krem sir, šećer i vanilin šećer dok ne poprime kremastu konzistenciju, a zatim umiješajte i jaje.
Polovicu smjese za brownieje izlijte u kalup obložen papirom za pečenje, na nju pažljivo stavite nadjev od krem sira pa 225 g (pola pakiranja) smrznutih malina. Na kraju izlijte ostatak smjese za brownieje.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C oko 45 minuta.
Voće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: