toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Distribucija

Distribucija

Distribucija

Distribucija

Distributivnu snagu Ledo grupe u regiji predstavlja preko 100 tisuća rashladnih uređaja na najatraktivnijim lokacijama diljem regije.

Gotovo 500 kamiona - hladnjača, opremljenih informatičkom opremom te integriranih u računalni sustav Leda, svakodnevno distribuira Ledo proizvode vlastitim prodajnim mjestima, trgovinama na malo, ugostiteljstvu i javnim ustanovama te izvoznim tržištima.

U 2006. godini Ledo je u potpunosti uveo sustav pretprodaje, uvođenjem novih mobilnih informatičkih sustava za prodajno osoblje, čime je omogućio potpuno i brzo zadovoljavanje potreba kupaca i potrošača te osigurao da kupac u svakom trenutku može doći do svojih omiljenih proizvoda. Suradnja s poslovnim partnerima velikim se dijelom odvija putem elektroničke razmjene podataka (narudžbe, računi) koja je dio šire, informatizirane B2B (Business to Business) platforme.  

U Hrvatskoj Ledo ima  dva distributivno - logistička skladišta, Zagreb i Dugopolje, iz kojih servisira šest cross docking skladišta i 20 tisuća dostavnih mjesta (trgovine, HoReCa, vlastita prodajna mjesta). Osigurana je dostava u roku 24 sata, pri čemu je sva roba kontinuirano u "hladnom lancu".

Kontakt

E-mail: prodaja@ledo.hr

Svi kontakti

Newsletter

Ako želite primati svježe novosti iz Leda, unesite svoju email adresu.

Ledo.hr