Budite fit uz 4-tjedni program vježbanja i prehrane

  • 03.05.2013.

Bez obzira jeste li profesionalni sportaš, amater ili samo povremeni zaljubljenik u rekreaciju, novi mjesečni program uravnotežene prehrane i tjelovježbe iz Leda oduševit će vas svojim praktičnim savjetima i idejama.

Preuzmite mjesečni program vježbanja i prehrane

Zanimljiv program s niskokaloričnim receptima i korisnim vježbama s nama su osmislile i kreirale poznata hrvatska nutricionistica Darija Vranešić Bender te znanstvena novakinja s Kineziološkog fakulteta Cvita Gregov.

Lagana, ukusna, maštovita i za pripremu jednostavna jela, pomoći će vam da uz svakodnevnu tjelovježbu održite liniju savršenom, a da pri tome svojem tijelu osigurate potrebne minerale i vitamine. Mršavljenje nije nužno mukotrpan proces, jer uz recepte iz Leda osjećat ćete sitost, a vaše tijelo izgledat će čvrsto i definirano.

Uz pravilnu prehranu vrlo je važno baviti se i fizičkim aktivnostima, kako biste ljetne mjesece dočekali fit i puni energije. Program efikasnih i lako primjenjivih vježbi omogućuje treniranje kod kuće, stoga više nema razloga za odgađanje tjelovježbe, jer sada možete trenirati i za vrijeme gledanja omiljene serije na televiziji.

Kako biste mogli izračunati indeks tjelesne mase (BMI) i pratiti potrošnju kalorija pri izvođenju priloženih vježbi, ali i svakodnevnih aktivnosti, pripremili smo vam jednostavan kalkulator!

Vezane novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!