Dodijeljena glavna nagrada u nagradnoj igri "Rashladi se, zaslužio si!"

  • 30.09.2013.

Sretna dobitnica osvojila putovanje u Gardaland i 2.500 kn na potrošačkoj kartici Hypo-Alpe-Adria banke, a nagrada joj je uručena u novim prostorijama Leda d.d.

Mnogi su se ovog ljeta hladili uz kuglice Ledo sladoleda, ali samo je jedna sretna dobitnica imala tu sreću da svoj užitak uveća nagradnim putovanjem za 4 osobe i novčanom nagradom.

Izuzetno simpatična gospođa Dunja Maras vrijedno je slala sms poruke i uspjela osvojiti glavnu nagradu u Ledo nagradnoj igri „Rashladi se, zaslužio si". Na veselo putovanje u Gardaland moći će povesti svoje unuke i dodatno se nagraditi kupnjom po izboru uz potrošačku karticu Hypo-Alpe-Adria banke u iznosu od 2.500 kn.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!