Dodijeljene nagrade u Velikoj nagradnoj igri Riba i povrće

  • 27.01.2015.

Glavna nagrada Ledo Velike nagradne igre otišla u Šibenik

Tijekom prosinca prošle godine Ledo je organizirao Veliku nagradnu igru koja je bila vezana uz asortiman smrznutog voća, povrća i ribe. Jelena Pašalić, sretna dobitnica glavne nagrada u vrijednosti 100.000 kuna na potrošačkoj kartici Sberbanke, dolazi iz Šibenika i veliki je ljubitelj Ledo proizvoda.

Jelena je jučer primila nagradu te nam se povjerila kako će dobro razmisliti na što će utrošiti ovaj zaista zavidan iznos novaca.

Ledo je kompanija koja često nagrađuje vjernost svojih potrošača, pogotovo onih koji su prepoznali važnost kontinuirane konzumacije voća, povrća i ribe kao neizostavnih namirnica balansirane prehrane.

Čestitamo Jeleni i želimo joj da i dalje uživa u kreativnim jelima s Ledo smrznutim povrćem, voće i ribom!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!