Dva nova veličanstvena King sladoleda - King Love i King Caramel Adventure, suprotnosti koji se privlače

  • 19.02.2016.

King Love i King Caramel Adventure dva su nova King sladoleda jedinstvenih, neodoljivih i potpuno novih okusa.

Novi članovi obitelji King su poput suprotnosti koje se privlače – jedan je nježniji i romantičniji, a drugi je intenzivniji i prava je avantura do sad neviđenih okusa.

King Love ima prozračnu i pjenastu čokoladnu mousse strukturu okusa jagode. U samoj srži ove kraljevske slastice čeka vas inovativno iznenađenje kakvo još niste mogli nigdje probati – srcoliko punjenje od jagode s komadićima jagode, a trostruki preljev od mekane bijele čokolade, jagode i mliječne čokolade s crispy posipom potpuno će vas očarati.

King Caramel Adventure, pak, odlikuje aromatični butterscotch okus, a sladoled je punjen preljevom okusa slane karamele te također ima specifičan trostruki preljev (mekana bijela čokolada, slana karamela i bijela čokolada sa štapićima badema). Ovo je prvi Ledo sladoled koji na savršen način kombinira okus slanog i slatkog u jedinstvenu kombinaciju.

Samo je jedan kraljevski sladoled – King donosi savršene kombinacije okusa za prave hedoniste!

King već preko 20 godina biraju ljubitelji vrhunskih užitaka, hedonisti u vječnoj potrazi za novim, savršenim okusima. I kada pomislite da ste isprobali sve moguće kombinacije, King ponovo oduševi s nečim potpuno novim, drugačijim, revolucionarnim. Iako se okusi kroz godine mijenjaju ono što je svim King sladoledima zajedničko može se okarakterizirati u svega dvije riječi; kraljevski sladoled. King krase božanstveni okusi i sastojci premium kvalitete.

Vrhunske kombinacije najrazličitijih okusa pomno su birane i za King Love i Caramel Adventure kako bi ponudile najorginalnije kombinacije kojima je stvarno nemoguće odoliti.

Ledo King će svaki slatki trenutak začiniti osjećajem istinskog uzbuđenja koje se može usporediti jedino s neobuzdanom zabavom prepunom iskušenja i zaraznih okusa. Najteže će biti donijeti odluku, koji okus odabrati?

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!