Ledo natječaj: Fotkaj svoj smoothie, označi ga sa #smutime na Instagramu i osvoji super nagrade!

  • 01.02.2016.

Ledo Instagram #smutime natječaj idealan je za sve ljubitelje ukusnih i šarenih smoothieja, a vrijedne nagrade dijelimo na dnevnoj i tjednoj bazi

Živite užurbanim tempom i uvijek tražite brze recepte za hranjive obroke koji će vam pružiti izvor vitamina i nutrijenata? Volite isprobavati nove recepte ili smišljati svoje? Onda je naš novi Instagram natječaj baš za vas!

Kako sudjelovati?

Sve što trebate napraviti je fotkati svoj šareni smoothie i označiti fotku sa #smutime na Instagramu. Nagradni natječaj trajat će od 1. do 28. veljače, a svaki dan ćemo izabrati četiri najbolje fotke čiji autori će biti nagrađeni smoothie bočicom ili blenderom, dok će svaki tjedan biti izabran i poseban pobjednik tjedna koji će dobiti potrošačku karticu s iznosom od 2000 kuna!

Nagrade

Svaki dan u tjednu:

  • 1x Philips blender
  • 3x Ledo Smoothie bočice

Svaki tjedan:

  • 1x Potrošačka kartica Sberbank sa 2.000 Kn

Dobitnici

Ovdje možete pogledati dobitnike dnevnih i tjednih nagrada

 

Ideje - Kako do najboljeg recepta?

Ako trebate malo inspiracije, Ledo je ponovno tu za vas! Ideje možete pronaći u našoj mini knjižici s čak 30 smoothie recepata, a sastojke u našem širokom asortimanu povrća i voća. Ledo svježe smrznute mješavine praktične su i dostupne tijekom godine, a voće i povrće je unaprijed očišćeno i narezano te vam štedi dragocjeno vrijeme za pripremu.

Preuzmite Smoothie brošuru s receptima

Pogledajte naše video recepte

Nadamo se da ćete otkriti puno finih recepata uz Ledo voće i povrće! Ne zaboravite ih fotkati i objaviti uz #SmutMe na Instagramu. Sretno!

#smutime

Ovdje pogledajte nedavne Instagram fotografije označene sa #smutime

Ovdje pogledajte sve fotografije označene sa #smutime. Ne zaboravite slijediti @ledohrvatska Instagram na Instagramu

Pravila natječaja

Ovdje možete preuzeti pravila natječaja #smutime

Preuzmi
Smutime 2016-Ledo-Instagram_pravila-natjecaja-final-1.2.2016 pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!