Globalno poznati kreator Zigman, inspiriran sa #breaKINGrules, napravio kreacije sastavljene od preko 1000 King sladoleda. Želite ih?

  • 12.09.2021.

Modni kreator koji je odjenuo Cardi B, Nicki Minaj i Megan Thee Stallion, može odjenuti i tebe. Sve što treba je jesti KING i kršiti pokoje pravilo.

Nakon zamijećene #breaKINGrules kampanje, King predstavlja i stvarne #breaKINGrules ljude koji su u životu doista probijali granice te time ostvarivali svoje snove. Oni nas svojim djelima i postupcima inspiriraju, a KING i #breaKINGrules inspirirao je njih!

Zigman x King

Zigman je i sam mnogo puta djelovao izvan očekivanih okvira, da bi danas odijevao svjetski poznate zvijezde, a njegove kreacije nose se diljem svijeta. Kada su mu svi govorili da su njegove kreacije preekstravagantne, ostao je dosljedan sebi i sam napravio svoje tržište.

Danas odijeva Cardy B, Megan Thee Stalion, Ritu Oru, Nicki Minaj itd. Izdaje uspješne kolekcije, radio je kostimografiju za brojne predstave, uživa u onome što radi, a ostao je i dalje jednostavan i dostupan dečko iz Kostrene.   Budite dosljedni sebi i radite što volite. Trčite za sobom, a ne za poslom i novcem, poručuje Zigman. I podržava #BreaKINGrules kampanju.

Zigman je kreirao haljinu i T-shirt sastavljene od preko 1000 sladoleda.

NAGRADNI NATJEČAJ!

Kreacije mogu biti vaše. Sve što treba jest postaviti inspirativan Instagram post (fotografija ili video) koji, uz objavu KING sladoleda, pojašnjava što vama znači “breaKING rules” i tagirati ga s @kralj.uzitka i #breaKINGrules.

Zapratite King i pričekajte saznati tko je za Zigmana naj breaKINGrules osoba. Sam kreator odabrati će sretnog dobitnika 1x haljine i 1x t-shirt majice iz kolekcije ZIGMAN x King. 

*Nagradn natječaj traje do 19.09.2021. - 23:59 h.

Lidij L.

Marko M.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!