Hešteg - Imamo prvi svjetski GIFcom!

  • 07.06.2016.

Volite Sitcome? Zasigurno ćete obožavati i prvi svjetski GIFcom.

#sladoledzašeranje dobio svoj prvi GIFcom serijal

Hešteg, #sladoledzašeranje, jedinstven je iz više razloga! Osim što ga krasi inovativni oblik i okus kakav ne postoji nigdje na svijetu, Hešteg je glavni lik i naše nove GIFcom kampanje.

via GIPHY

Savršeno ukusni sladoled za šeranje

Sladoled Hešteg spojio je ukusnu kombinaciju vanilije s preljevom od naranče i to ne na jednom nego na dva štapića, a ovaj inovativni koncept razveselio je brojne ljubitelje osvježavajućeg sladoleda. Za svoje četiri različite ambalaže, koje komuniciraju ideju dvostrukog štapića unutar jednog sladoleda – što ga čini idealnim za dijeljenje (šeranje), nagrađen je i nagradom FEST A CROPAK. No, to nisu sve posebnosti ovog sladoleda! Odlučili smo ga učiniti glavnim likom naše prve GIFcom kampanje.

Što je to GIFcom?

Radi se o prvom GIF serijalu za dijeljenje i označavanje svega što vam je fora s hashtagom #sladoledzašeranje.

via GIPHY

Sigurno vam se događaju fora situacije koje želite podijeliti s ekipom, a od sada ih možete učiniti još luđima uz Hešteg. Sve što trebate je uzeti sladoled Hešteg, staviti ga na fotku ispred nečeg fora, podijeliti (šerati) fotku uz #sladoledzašeranje i na kraju podijeliti Hešteg s nekim!

Posjetite Hešteg internetsku stranicu, pogledajte GIFcom serijal i saznajte sve što vas zanima!

A sada Hešteg u ruke i počnite šerati! ;)

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!