Počinje jesenski #LedoTrenutak Instagram nagradni natječaj!

  • 01.10.2015.

Pokažite nam zašto je jesen idealno vrijeme za uživanje u Ledo slasticama i osvojite slatke i fine nagrade!

Svaki trenutak je #Ledotrenutak pa je tako i dolazak jeseni sjajna prilika za novi nagradni natječaj.

S obzirom da ste nas oduševili fotografijama na kojima uživate u ljetnoj atmosferi i Ledo sladoledima, odlučili smo nastaviti natječaj i dati vam priliku da guštate u Ledovim slasticama i tijekom šarene jeseni.

Pokažite nam bogatstvo boja i oblika ovog godišnjeg doba dok uživate u svom najdražem Ledo sladoledu i podijelite fotku na svom Instagram profilu uz #LedoTrenutak. Deset najkreativnijih fotografija nagradit ćemo paketom najdražeg Ledo sladoleda! Provedite jesen uz Ledo, zabavite se i osvojite fiiiine nagrade!

#LedoTrenutak

Instagram fotografije označene sa #LedoTrenutak

Ovdje pogledajte sve fotografije označene sa #LedoTrenutak. Ne zaboravite slijediti @ledohrvatska Instagram na Instagramu

Pravila natječaja

Pročitajte pravila natječaja Jesenski #LedoTrenutak

Preuzmi
Jesenski-LedoTrenutak-2015-Instagram_pravila-natjecaja.pdf pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!