Isklesano preko 70.000 sladolednih skulptura u sklopu Ledonardo natječaja - Izabrano osam finalista!

  • 04.12.2013.

Ledonardo - projekt u kojem Ledo omogućava korisnicima samostalno kreiranje sladoleda ove godine postigao je rekordne rezultate!

Sladoledna ludnica zvana Ledonardo okupila je ponovo mnogobrojne zaljubljenike u sladoled koji su isklesali čak preko 70.000 maštovitih sladolednih skulptura koji se bore za titulu sladolednog genijalca Ledonarda, čiji će sladoled Ledo uistinu proizvesti. Kako je riječ o zabavnom natječaju govori i činjenica da su sladoledne kreacije osvojile dva i pol milijuna glasova, točnije popularnih lizova.

Ledonardo

I ove je godine najpopularniji okus u klesanju sladolednih skulptura bila svima omiljena čokolada, dok je drugo mjesto sasvim neočekivano zauzela bijela čokolada, a treće jagoda kao jedini voćni okus u top 5 najčešće korištenih aroma.

Prva četiri finalista odabrali su sudionici svojim glasovima, odnosno lizovima, a to su Explosivo, choco.coco.coff., Romanca i CENTURION – već sama imena govore kako je riječ o  vrlo egzotičnim i atraktivnim kombinacijama poput banane, pistacija, torte od jagode ili mirisnog sladoleda kave.

Druga četiri finalista odabrao je stručni Ledo žiri koji nije imao nimalo jednostavan zadatak, no na kraju su se ipak odlučili za – Magic mix :), bonbicaa, ribizibinaj i Jagodinardo – kombinacije voćnih i čokoladnih okusa poput crnog ribiza i brownie čokolade nešto su sasvim novo i zasigurno zanimljivo.

Konačnog pobjednika Ledonardo natječaja odabrat će finalisti kao i stručni Ledov žiri, a već na proljeće sljedeće godine u novoj ledenoj poslastici uživat će i svi potrošači.

Nagradni natječaj je završen, ali se i dalje slobodno zabavljajte kreirajući svoje sladoledne skulpture na www.ledonardo.hr!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!