Izabran pobjednik Ledonardo natječaja

  • 31.01.2013.

Došao je trenutak koji smo dugo čekali – izabran je Ledonardo, sladoledni genijalac koji nas je sve osvojio svojom kreativnošću.

Moramo priznati kako odluka nije bila nimalo laka. Prvo smo zajedno s vama među više od 50 tisuća kreiranih sladoleda izabrali 10 finalista. Sve sladolede koji su ušli u veliko finale smo proizveli i kušali, a kombinacije su bile uistinu zanimljive i maštovite. Ipak, postoji samo jedan Ledonardo!

Prema sudu Ledovog žirija titulu je osvojila Nikol Bogdanović i njena neodoljiva kombinacija okusa naranče i chocoruma u kornetu, s posipom od tamne čokolade i preljevom od naranče – Jafantazija.

Novi sladoled Ledonardo - Jafantazija bit će dostupan u Ledovim škrinjama tijekom ožujka. Pratite nas i dalje, i možda baš vi postanete dio Ledonardo priče i među prvima isprobate novi sladoled!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!