Izabran pobjednik ovogodišnjeg Ledonardo natječaja

  • 28.02.2014.

Novi Ledonardo sladoled 2014 - neodoljivi spoj banane i brownieja oduševio je degustatore!

Danas je održana završna faza ovogodišnjeg Ledonardo  natječaja – završni dvoboj između dva finalista "Bonbicaa" – kornet sladoleda okusa banane i browniea s preljevom od banane i "Ribizibinaj" – kornet sladoleda okusa crnog ribiza i browniea s preljevom od crnog ribiza. U glasovanju su sudjelovali i članovi Ledo tima, Ledo Medo maskota, Ivan Šarić poznati komičar  i nova glumačka nada Vanja Čirjak i svi prisutni novinari.

Svi su sudionici probali oba sladoleda i svoj glas dali onom sladoledu koji im je bolji. Degustaciju je svojim komičnim dosjetkama dodatno zasladio Ivan Šarić koji je zajedno s Ledom Medom animirao sve prisutne.


Nakon prebrojavanja glasova, velikom većinom pobijedio je sladoled bonbicaa! Čestitamo Kreatorici sladoleda Petri Bikić!


Ivan Šarić je istakao "Ostvario mi se san snova! Probao sam sladoled prije nego što je krenuo u masovnu proizvodnju i moram priznati da mi je bilo izrazito teško donijeti odluku!"   

Ovom prilikom Dario Vrabec, direktor marketinga i razvoja je nadodao "Ovogodišnji Ledonardo natječaj je premašio sva naša očekivanja! Kreirano je više od 70.000 sladoleda, a na web stranici smo prikupili više od 2,5 milijuna lizova. Ponosni smo što su naši potrošači prepoznali kvalitetu ovog projekta te svojim sudjelovanjem nagradili naš trud. Novi Ledonardo sladoled, neodoljive kombinacije banane i browniea bit će plasiran na tržište tijekom ovog proljeća."

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!