Izvucite Jackpot u najbližoj Ledo škrinji!

  • 31.08.2016.

Mislite li da je sladoled jedini dobitak u danu koji se krije u Ledo škrinji?

Ledo u suradnji s Hrvatskom lutrijom udružuje snage i donosi višestruku sreću svim ljubiteljima sladoledne rapsodije na štapiću. Uz već dobro poznati okus sladoleda od vanilije obogaćenom nougat preljevom, dolazi i nagradna srećka s mogućim dobitkom i do 10.000 kuna sretnom kupcu.

Jackpot sladoled na štapiću pruža jedinstveni užitak s elementom iznenađenja i sreće, jer se unutar svakog pakiranja nalazi srećka Hrvatske lutrije, a 151.151 srećka je dobitna. S mogućnošću osvajanja od 5 do 10.000 kuna, ovaj sladoled namijenjen je samo Ledo obožavateljima starijim od 18 godina pri čemu nagradni fond dobitaka iznosi 810.000 kuna.

Uz Ledo Jackpot, fini sladoled postaje prilika da iskušate sreću i osvojite novčani dobitak, a ova bogata eksplozija okusa u samo jednom lizu oduševit će sve ljubitelje ukusnih deserata koji vole nagraditi sebe i svoja istančana nepca vrhunskim užitkom.

Preuzmi
Pravila NI-HL-Jackpot-2016 pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!