Kad je zima i kad želiš nešto slatko – ti pojedi ovo sve!

  • 11.11.2014.

Nema razloga da cijele godine čekate lijepo vrijeme kako biste uživali u svojim omiljenim sladolednim okusima. Ove zime Ledo Medo je pripremio mnoštvo finih sladolednih iznenađenja koja će oduševiti vaša nepca i utopliti srce.

Potražite najbližu Ledo škrinju i probajte Mousse od čokolade i Mousse od vanilije, novi Strauss Winter iznimne harmonije okusa badema, speculaasa i nugata, zatim zavodljivu Parfe čašicu s lješnjacima, odličan Frozen yogurt s hrskavim musllima te najinovativniji sladoled na svijetu Ice Snack bar koji je ove godine od Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda (IICC) primio upravo tu laskavu titulu – najinovativnijeg sladoleda na svijetu!

Zima je idealno vrijeme za uživanje u novim Ledo desertima koji će razveseliti vas, simpatiju, prijatelje ili drage goste.

Stoga kad je zima i kad poželiš nešto slatko, ti pojedi ovo sve!

Tekst pjesmice

Kad si sretan stavi žličicu u Mousse.
(Mus-mus! )

A zimski Strauss minus pretvara u plus.
(Stra-uss!)

Kad si tmuran tada jogurt probaj ti.
(Jo-gurt!)

I Parfeom ćeš se oduševiti.
(Par-fe!)

Kad si vedar tada zgrabi novi snack.
(Ice-Snack!)

I prijateljima poželi dobar tek.
(Ice-snack!)

Kad je zima i kad želiš jesti nešto slatko ti, Kad je zima ti pojedi ovo sve.
(Le-do!)

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!