Kesteni ne moraju biti vrući da bi bili genijalni!

  • 23.10.2015.

Ledo nudi čak šest slastica kojima je osnova kesten i koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje ovog omiljenog jesenjeg ploda

Jesen je, vrijeme je bundeva, jabuka, mladog vina, gljiva i, naravno, kestena. Kesten sadrži visoke nutritivne vrijednosti, pa ne čudi što ga gastro znalci koriste kao glavni sastojak juha, umaka i slastica. Bilo da ga pečete sami ili ga koristite kao sastojak za razne recepte, kesten je idealan sastojak jesenskih gurmanskih delicija.

Ipak, možda vam se ne da prljati ruke čisteći ih, ili možda niste vješti u kuhanju i izradi slastica? Ako niste jesenji tip, a svejedno ne možete odoljeti toj tako poznatoj slatkoći kestena, ne morate se nužno držati samo vrućih kestena. Ponekad treba otići u drugu krajnost - kesteni ne moraju biti vrući da bi bili genijalni!

Kesten snack

Ledo ih u ponudi ima čak šest, svi su slasni i dostupni - odmah. Kesten snack sa šlagom svojevrsna je prva pomoć kada se zaželite nekog ukusnog deserta s kestenima. Pripravljen je od zlatnog ploda kestena, obogaćen kremastim šlagom, omotan bogatim preljevom od mliječne čokolade. Tu je i Kesten snack punjen višnjom  obavijen hrskavom čokoladom, još jedan jesenski “desert s nogu” koji će vam u čas zasladiti tmuran jesenski dan.

Kesten pire

No, možda ste više klasičan tip, pa preferirate kesten pire u čašici?  Ledo ga nudi uz tučeno vrhnje i s komadićima hrskave čokolade. Tu je i premium verzija za prave znalce, iskonske ljubitelje kesten pirea koji ga smatraju vrhunskom poslasticom i ne pristaju na ništa osim najbolje kvalitete i okusa. Ledo Kesten pire premium napravljen je od biranih plodova, obogaćen tučenim vrhnjem nježnog i profinjenog okusa te komadićima najdraže čokolade. Pa probajte ne probati.

Kesten blok

Ledo nudi i Ledo Kesten blok, koji možete jesti odmah ili koristiti pri izradi ukusnih kolača, torti, pa čak i slanih delicija. Ledo Kesten rolada je savršena kombinacija kestena punjenog nježnim tučenim vrhnjem i čokoladnim umakom s dodatnim preljevom na vrhu.

Za koju god se od ovih slastica odlučili, ne možete pogriješiti, jer uz bilo koju od njih jesen postaje bogatija okusima kojima možda i možete odolijevati, ali ne zadugo. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!