Kreirano za djecu

  • 06.12.2023.

Dragi naši veliki i mali potrošači, kroz obećanje „Serving the world with better food“ Nomad Foods i Ledo Plus kontinuirano rade na pružanju kvalitetnih, nutritivno vrijednih i uvijek dostupnih proizvoda. Svoju snažnu predanost prema poticanju i pružanju nutritivno usklađene i raznovrsne prehrane prema potrošačima, Ledo Plus ostvaruje kroz tim stručnjaka u području nutricionizma koji omogućuju potrošačima odabir kvalitetnijih i boljih proizvoda za sebe i svoju obitelj.

Budući da djeca vole konzumirati sladoled i u njemu istinski uživaju, naš cilj bio je ponuditi odgovorniji i bolji izbor roditeljima, unapređujući određene stare proizvode, ali i šireći vlastiti asortiman s novim, nutritivno prilagođenim, proizvodima koji doprinose uravnoteženoj i raznolikoj prehrani.

Što je Kreirano za djecu?
Naš razvojni tim nutricionista i tehnologa predano je radio, te s posebnom pažnjom osmislio novu kategoriju sladoleda pod nazivom „Kreirano za djecu“.

Kategorija „Kreirano za djecu“ razvijena je na temelju strogih smjernica i utemeljenih prehrambenih standarda kako bi proizvodi bili primjereni nutritivnim potrebama djece od 4 do 12 godina, ujedno kombinirajući prepoznatljivo neodoljivi okus i atraktivne formate naših sladoleda. Pri odabiru kriterija vodili smo se stručnom literaturom, nacionalnim ili međunarodnim propisima i smjernicama.

Svaki sladoled, s oznakom „Kreirano za djecu“, na temelju pažljivo postavljenih prehrambenih smjernica u svome sastavu bez iznimke:

  • ima do 110 kcal
  • ima do 10 g ukupnih šećera
  • ima do 3.5 g zasićenih masti
  • ne sadrži umjetne arome i bojila

Uz to određeni sladoledi će sadržavati dodatno voće, povrće te vitamine i minerale!

Ledo Medo & Maličanstveni po svojoj recepturi već odgovara postavljenim kriterijima, no naš cilj je u budućnosti kontinuirano raditi na razvoju novih proizvoda i dodatno proširiti asortiman kreiran za naše najmlađe.

Kako bi roditeljima i djeci olakšali prepoznavanje sladoleda s prilagođenom recepturom na samom prodajnom mjestu, u sljedećem koraku odlučili smo na pakiranjima sladoleda prikazati posebnu oznaku simpatičnog oblika i već spomenutog naziva „Kreirano za djecu“.

S ovim proizvodima Ledo Plus će i dalje svakodnevno mamiti nezaboravne osmijehe na dječja lica pružajući im zabavu i radost konzumacije omiljene slastice, istovremeno nudeći odgovorniji i prikladniji izbor.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!