Kroz korizmu ususret Uskrsu uz fine recepte iz Leda

  • 15.03.2013.

Proljeće je pred vratima, budi se priroda, a umjetnost kuhanja postaje sve izazovnija zahvaljujući novoj Ledo kuharici.

Preuzmite kuharicu

Svake godine baš u proljeće počinjemo razmišljati kako je došlo vrijeme za promjenu prehrambenih navika te se odlučujemo napraviti zaokret i unijeti u svakodnevne jelovnike što više voća, povrća i ribe. Laganija i osvježavajuća prehrana prigodna je i za vrijeme korizme, kada čistimo naše tijelo i pripremamo ga za nadolazeće toplije dane.

Uz laganiju odjeću i lepršave haljine, najbolji modni dodatak je vitka linija. Uz Ledo kuharicu možete bez grižnje savjesti uživati u kreativnim i ukusnim jelima kako u vrijeme korizme, tako i za Uskrs.

Saznajte kako pripremiti aromatičnu paellu s plodovima mora ili sočni tuna odrezak s krumpirom i hrenom te oduševite gurmanska nepca sebe, svojih prijatelja i obitelji.

Kako šećer uvijek dolazi na kraju, Ledo nije zaboravio niti na maštovite deserte koji će zasladiti svaku kulinarsku kompoziciju i razigrati vašu maštu.

Pronađite lagane i ukusne recepte na bazi ribe u novoj inovativnoj Ledo blagdanskoj kuharici i oslobodite kulinarskog virtuoza u sebi uz Ledo!

Vezane novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!