Ledo fitness izazov 2015 nadmašio sva očekivanja!

  • 16.06.2015.

Pobjednici Ledo fitness izazova izgubili svaki više od 10 kilograma.

Ove subote 13.6. održana je završnica Ledo fitness izazova u parku Maksimir tijekom koje su kandidati Ledo fitness izazova uz pojačanje posjetitelja vježbali s Renatom Sopek u tri, za ovu priliku posebno osmišljena, vala vježbanja, a na samom kraju proglašeni su pobjednici tromjesečnog programa Ledo fitness izazova koji su najbolje ostvarili ciljeve postavljene za njih osmišljenim programom.

Tako je u ženskoj kategoriji pobjednica Božana Majcan dok je u muškoj kategoriji pobjednik Dario Živkušić.

Renata Sopek je kandidate i brojne posjetitelje Maksimira koji su se priključili dobro iscrpila posebno pripremljenim valovima vježbanja na završnom zajedničkom druženju kandidata Ledo fitness izazova. Iako nije bilo lako vježbati zbog vrućine svi su trening odradili kao pravi profesionalci.

Pobjednica u ženskoj kategoriji Božana Majcan je izjavila: ''Od početka sam željela svima dokazati da ja to mogu! Kao i većina ljudi danas, uvijek se borim s pronalaskom vremena potrebnog za pripremu kvalitetnog obroka. Ledo povrće i riba su gotovi u svega par minuta, a čine kvalitetan i uravnotežen obrok. Plan prehrane mi nije bio problem usvojiti, štoviše jako mi se svidio te su ga i moji ukućani odlično prihvatili. Jako sam sretna, ovo je nagrada koju sam stvarno zaslužila svojim radom i jedva čekam da ju iskoristim.''

Dario Živkušić, oduševljen pobjedom u muškoj kategoriji je istaknuo: "Ledo oslić u kombinaciji s brokulom mi je postao najdraže jelo, što si prije pola godine nisam baš mogao ni zamisliti. Izrazito se ponosim svojim uspjehom i zahvaljujem svojoj djevojci Aniti koja mi je bila podrška cijelo vrijeme. Naravno cijeli tim Leda i Poliklinike Aviva mi je bio od velike pomoći i stalno smo ih sve imali na usluzi. Hvala svima na ovom projektu i ovoj odličnoj nagradi i svima vam obećavam da ću nastaviti raditi na sebi kako ste me sada naučili."

Organizirani korner u kojem su posjetitelji mogli pitati za savjet stručnjake Poliklinike Aviva posebno je privukao mnoge posjetitelje. Tamo su kineziolozi i nutricionistica dijelili savjete i obavljali razna mjerenja koja su pokazivala fizičko stanje u kojem se nalaze zainteresirani posjetitelji.

"Čestitamo našim pobjednicima i svim kandidatima koji su usvojili savjete nutricionista i kineziologa te se pridržavaju zadanih programa, a posebno smo ponosni na činjenicu da su rezultati ovogodišnjeg izazova nadmašili prošlogodišnje." rekla je ambasadorica projekta Renata Sopek.

Ledo fitness izazov je i ove godine uspješnim završetkom druge sezone potvrdio kvalitetu i ostvario cilj – potaknuo je potrošače na redovitu tjelesnu aktivnost i naučio ih važnosti kvalitetne i balansirane prehrane te dokazao da uz malo dobre volje svatko može usvojiti zdrave životne navike.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!