LEDO & FOOD MARKET KULINARSKA RADIONICA: INSTAGRAM NATJEČAJ

  • 06.10.2022.

Članak 1.

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom „Ledo za mene čuva najbolje"
(dalje: Natječaj), koji će se održati na adresi Trnjanska cesta 5 (Peti Kupe), Zagreb, je LEDO plus d.o.o., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, OIB 07179054100. Osoba koja se prijavi radi sudjelovanja na Natječaju dalje se u tekstu naziva Sudionik. Natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane bilo koje društvene mreže koja se spominje u ovim pravilima.

Članak 2.

Natječaj se odvija u periodu počevši od 06.10.2022. do zaključno 07.10.2022.g. u 11:59 sati.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, starije od 18 godina na dan početka ovog Natječaja. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Ledo plus d.o.o., niti članovi njihovih užih obitelji, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.
Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u Natječaju. U slučaju da se, unatoč ovim Pravilima, maloljetna osoba prijavi za sudjelovanje u Natječaju, a kasnijom provjerom podataka bude ustanovljeno da ne udovoljava uvjetu godina iz ovog članka, njezin rezultat bit će proglašen nevažećim te će se nagrada pripasti idućem punoljetnom najbolje plasiranom Sudioniku.

Članak 4.

Za sudjelovanje u Natječaju na društvenoj mreži Instagram potrebno je u komentaru objaviti sudionikovo sjećanje iz djetinjstva i razloge zašto danas ne može bez povrća koje je u mladosti izbjegavao. Nagrađuje se jedan dobitnik, koji na kulinarsku radionicu može povesti jedno djete.
Svako korištenje lažnih ili duplih profila ili opravdana sumnja u postojanje istih bit će sankcionirana eliminacijom Sudionika iz Natječaja. Organizator ne može znati koji će osobni podaci biti preneseni na društvene mreže, niti na koji način i u kojoj mjeri će te podatke koristiti iste ili treće strane. Preporuča se Sudioniku da se upozna s pravilima zaštite podataka na navedenim društvenim mrežama.

Članak 5.

Sudionik mora biti jedini i isključivi nositelj autorskih prava na prijavljeni tekst. Sudionik jamči da se s prijavljenim tekstom ne krše autorska i druga prava treće strane.

Članak 6.

Cilj Natječaja je odabrati najbolji komentar Sudionika od strane Naručitelja i nagraditi ih. Natječaj se sastoji od jednog kruga koji traje 2 (dva) dana u vremenskom razdoblju sukladno članku 2. ovih Pravila. Po završetku natječaja Naručitelj bira Sudionika koji je poslalo najoriginalniju priču, a ukupno će biti nagrađen 1 (jedan) Sudionik.

Odabir pobjednika će se održati odmah po završetku natječaja, a dobitnik će biti objavljeni na Instagram stranici https://www.instagram.com/ledohrvatska/?hl=en

Nagrade

Instagram: 1 x sudjelovanje u radionici za 2 osobe
Sudionik nema pravo zahtijevati drugačiju nagradu od one koja je ovdje navedena. Nagrada nije zamjenjiva za novac, druge proizvode ili usluge.

Članak 7.

Organizator će pregledati sve prijavljene tekstove i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene Sudionike ako:

  • Sudionik prekrši Pravila;
  • Sudionik ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata ili ostavi netočne osobne podatke ili iz drugog razloga nije moguće stupiti s njim u kontakt;
  • Tekst se ne pridržava teme Natječaja;
  • Prijavljeni tekst nije autorsko djelo Sudionika koji ga prijavljuje, ili Sudionik ne pruži dokaz o autorskom djelu u roku od 24 sata na upit Organizatora;
  • Sudionik se koristi lažnim profilom kako bi prijavio fotografiju i tekst. Lažnim profilima će se smatrati svi profili za koje postoji razumna sumnja da su kreirani isključivo u svrhu prijave na Natječaj;
  • Prijavljeni tekst je uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, spominju se ili prikazuju javne osobe ili fotografija ili tekst na bilo koji način predstavlja sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

Članak 8.

Organizator zadržava pravo prekinuti Natječaj, u slučaju okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih mogućih nastalih obveza prema Sudioniku. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost zbog tehničkih problema ili grešaka u unosu podataka i drugih razloga koji ne ovise od Organizatora. Sudionik koji sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obveze iz Pravila.
Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni.
U slučaju spora između Organizatora i Sudionika nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 9.

Ovaj Natječaj nije ni na koji način povezan s društvenim mrežama Facebookom ni Instagramom te ga isti ne promiču niti sponzoriraju. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete Ledo plus d.o.o.

Članak 10.

Sudjelovanjem u ovom natječaju sudionici su suglasni da Organizator prikuplja, obrađuje i objavljuje njihove osobne podatke koje su sudionici sami pružili u ovom natječaju (kao što su njihovo ime, adresa, e-mail adresa, slika i sl.) te se njima koristi u marketinške i promocijske svrhe, isključivo vezano uz ovaj nagradni natječaj, u svim medijima.
Sudionik može u bilo kojem trenutku povući svoju privolu za obradu osobnih podataka dopisom na adresu Priređivača. Osobni podaci sudionika nagradne igre čuvat će se 120 dana nakon završetka nagradne igre nakon čega će biti uništeni, osim osobnih podataka potrebnih za objavu dobitnika nagradne igre i osobnih podataka.
Službenik za zaštitu podataka

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!