Ledo gotova jela - Domaći, kuhani ručak za pet minuta!

  • 19.10.2015.

Jeste li ljubitelj ukusnih domaćih variva ili bolognese umaka? Domaće kuhano jelo iz Ledo kuhinje idealan je obrok za pripremu kod kuće ili na poslu!

Koliko puta vam tijekom napornog radnog tjedna padne na pamet ona poznata mamina rečenica "Moraš pojesti nešto na žlicu!"?

Koliko puta vam se dogodilo dok u kratkoj pauzi na poslu jedete pecivo iz pekare, da pomislite na ukusno varivo od mahuna ili junetinu s graškom? Od sada je i to moguće jer postoje gotova jela koja i tijekom užurbanog radnog tjedna možete pripremiti sami za svega pet minuta, a možete biti sigurni da jedete domaće. Ledo gotova jela, od ove jeseni u ponudi imaju čak sedam različitih vrsta koja se lako pripremaju kod kuće ili na poslu.

Gotova jela iz Ledo kuhinje namijenjena su svima koji vole okus tradicionalne kuhinje, ali im način života ponekad ne dozvoljava da u njima redovno uživaju. Osim kod kuće, u Ledo gotovim jelima možete uživati i na poslu te si pripremiti gablec od kojega će vašim kolegama narasti zazubice.

Za Ledo gotova jela sve što vam treba je pet minuta vremena i vaš ručak je spreman. Ponuda je raznolika te će biti vrlo lako odabrati nešto za svaki dan. Sedam različitih jela praktično su pakirana za jednu osobu, pripremljena od kvalitetnih namirnica, skuhanih upravo u Ledu. Tri gotova jela su već od ranije na tržištu - grah s kobasicom, mahune varivo te junetina s mrkvom i graškom. Uz postojeća, tu su i četiri nova - bolognese umak s fusilima, pileći paprikaš s njokima, fusili sa svinjetinom te piletina s povrćem i fusilima. Prepoznatljivih su okusa i mirisa, kao da ste ih pripremili u vlastitom domu.

Brza i jednostavna priprema, te raznolika ponuda okusa neka vas potaknu da pripremite obrok kojem ćete teško odoljeti. U slast!

Saznajte više: Pauza na poslu: Naručiti, ponijeti od kuće ili odabrati Ledo gotova jela?

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!