Ledo Ice Snack je najinovativniji sladoled na svijetu!

  • 19.12.2014.

Već petu godinu Ledo sladoledi osvajaju prve nagrade na konferenciji IICC.

Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC - International Ice Cream Consortium) na svojoj je godišnjoj konferenciji Ledu dodijelilo čak dvije prve nagrade - onu za najinovativniji sladoled na svijetu te za najbolje tehničko rješenje.

Konferencija je održana u kineskom gradu Hohhotu a Ledo je zahvaljujući svom kreativno pristupu, izuzetnim rješenjima i naprednim tehnologijama nagrađen već petu godinu zaredom.

Novost iz Leda koja je ove godine zaokupila pažnju IICC – a, ali i potrošača, je Ledo Ice Snack koji je ponosno ponio prvu nagradu za najinovativniji sladoled u 2014. godini. Stručnjake je impresionirala kombinacija pločice od hranjivih i hrskavih žitarica s dodatkom maline i jagode, na kojoj se nalazi sladoled od vanilije preliven svilenkastom čokoladom. Radi se o proizvodu bez konkurencije na tržištu, a tehničku zahtjevnost proizvodnje te njegovu kvalitetu, nakon oduševljenih korisnika, prepoznala je i stručna javnost.

King Prestige, drugi je ovogodišnji slavodobitnik iz Ledo radionice. Sladoled na štapiću, neodoljivog okusa browniea struku je zaintrigirao zlatnim prahom koji je apliciran na čokoladni preljev. Radi se o uistinu impresivnom postupku proizvodnje.

Ovim se nagradama Ledo iznova dokazao kao kompanija koja godinu za godinom postavlja nove trendove i ruši granice kako bi svojim korisnicima uvijek iznova ponudila novo i neodoljivo sladoledno iskustvo.

Obje nagrade preuzeo je Direktor Marketinga i razvoja Leda g. Dario Vrabec. Ponosan na svoj tim ovom je prilikom izjavio: "Nagrade koje osvajamo velika su potvrda našim nastojanjima da zadovoljstvo svojih korisnika stavimo na prvo mjesto. Ujedno ove su nam nagrade poticaj i motiv da nastavimo kreirati trendove na tržištu. Sami smo si nametnuli visoke ciljeve u proizvodnji, kreativnosti, inovaciji i tehnologiji, a osvajanjem ovih nagrada, oni postaju još viši!".

International Ice Cream Consortium djeluje već 24 godine te okuplja proizvođače sladoleda diljem svijeta.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!