Ledo je ponosni sponzor dječje utrke "Ledo 1 milja Istre"

  • 15.04.2014.

Više od 500 natjecatelja iz cijelog svijeta okupilo se proteklog vikenda u Umagu, kako bi sudjelovalo u ultra trail utrci „100 milja Istre".

Utrka je započela u petak sa startom u tri grada – Labin, Lovran i Buzet – i završila zajedničkim ciljem u Umagu. Sudionici utrke osim što su se rekreirali, uživali su u predivnom krajoliku poluotoka Istre i njegovim bogatstvima.

U sklopu utrke „100 milja Istre", održala se i dječja utrka „Ledo 1 milja Istre" na kojoj je sudjelovalo čak 89 osnovnoškolaca iz cijele Hrvatske, Slovenije i Italije. Mališani su pokazali pravi sportski duh, a najbolji među najboljima bili su Karlo Zlatić iz Buzeta u ukupnoj kategoriji za dječake i Lena Pamić iz Pazina u ukupnoj kategoriji za djevojčice.

Kao i uvijek, među mališanima glavna je atrakcija bio Ledo Medo koji je za sve sudionike pripremio sladolede. Veselo druženje nastavilo se nakon proglašenja pobjednika, a Ledo je ponosan što je svojim pokroviteljstvom podržao manifestaciju i razveselio mališane poklonima.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!