Odigraj kviz: Ledo Korneti slave 50 godina i zato ti poklanjamo 50 ulaznica za Aquapark Aquacolors Poreč!

  • 04.07.2017.

Ledo Korneti ove godine slave 50 godina! U slavljeničkom sladolednom raspoloženju omogućavamo ti da pokažeš svoje znanje i za nagradu provedeš ludi dan u Aquaparku Aquacolors!

Najveće vodene atrakcije na jednom mjestu: strmi tobogani nevjerojatne brzine, dječji bazen i bazen za opuštanje, 500 metara dugačka lijena rijeka,  umjetni valovi i još puno toga očekuje vas u Aquapark Aquacolors Poreč

Za 25 prvih potpuno točnih prijava osigurali smo po dvije Adult ulaznice za Aquapark Aquacolors Poreč! Ukupno dijelimo 50 ulaznica (25x2). Brzi najtečaj traje od 4.7. u 12h do 7.7. u 23:59. Dobitnike ćemo objaviti na na našim stranicama u ponedjeljak 10.7. do 20h.

Odigraj kviz:

Preuzmi
Kviz_-Aquacolors-7-2017-pravila-natjecaja pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!