Ledo Kuhaona

  • 27.03.2019.

Pozivamo vas ove subote na Ledo kuhaonu gdje će poznati chef Mate Janković pripremati razna jela s Ledo proizvodima prema posebnim Ledo receptima.

Ledo kuhaona će se održati u subotu, 20. travnja 2019., od 10:00 do 14:30 sati u Portanova centru u Osijeku. Chef Mate Jaković otkrit će vam brojne zanimljivosti i kulinarske trikove za pripremu brzih i jednostavnih jela od smrznute Ledo ribe, povrća i tijesta. Slavnom chefu će se od 11:30 u kuhanju pridružiti i poznata TV voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Najbolje od svega je što ćete sva jela moći i isprobati! Na Ledo kuhaoni gostovat će i poznati hrvatski gastro blogeri te influenceri.

Kuhaona će se održati na istočnom dijelu Portanova centra, na 1 etaži.

Vezane novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!