Ledo Medo čašica donosi iznenađenja za najmlađe!

  • 26.10.2015.

Skupi sve figurice iz Ledo Medo čašice i saznaj brojne zanimljivosti o životinjama!

Jeste li znali da je plavi kit najveća životinja na svijetu, a slon najveći kopneni sisavac? Upustite se u Ledo avanturu sa životinjama uz novi sladoled Ledo Medo čašicu koja će vam uljepšati i zasladiti sive i kišne jesenske dane te vam otkriti mnoštvo fascinantnih zanimljivosti o prekrasnom i raznolikom životinjskom svijetu na našoj maloj plavoj zemaljskoj kugli.

Novi Ledo sladoled oduševit će najmlađe jer se sastoji od dva dijela – u gornjem dijelu čašice nalazi se sladoled omiljenog okusa vanilije i čokolade s finim nugat preljevom, dok donji dio čašice skriva figuricu i zanimljivost o pojedinoj životinji koje će razveseliti svakog mališana i sve ljubitelje životinja.

Dok smo na proljeće s Ledom Medom skupljali sličice o životinjskim rekordima, sada je cilj skupiti sve 24 figurice i saznati brojne zanimljivosti o životinjama te naravno uživati u ukusnom Ledo sladoledu.

Učite i zabavite se s Ledom Medom uz Ledo Medo čašicu!

Pogledajte sve 24 figure životinja:

Preuzmi
LedoMedo2015-popis-figurice-zivotinje.pdf pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!