Ledo Medo putuje s Atlasom

  • 14.02.2013.

Ove godine Ledo Medo odlučio je zajedno s Atlasom poći na put oko svijeta. Pozivamo vas da im se pridružite na tom putovanju i upoznate zanimljivosti svijeta te uživate u spoju zabave i učenja.

Kupi sladoled, igraj se i uči o znamenitostima svijeta

Vaš omiljeni medo u svakom sladoledu "Ledo Medo putuje" donosi sličice kojima ćete upotpuniti poster u obliku zemljopisne karte. Na jednoj strani postera lijepite prikupljene sličice, dok s druge strane zaigrajte poučnu i interaktivnu igru. Poster možete besplatno preuzeti na kioscima Tiska ili u najbližem Super Konzumu.

Osvoji cool Ledo ruksak!

Svi vrijedni istraživači koji do 1. srpnja 2013. godine sakupe 58 brojeva koji se nalaze na sličicama te popune letak i pošalju ga na Ledovu adresu, odmah osvajaju cool Ledo ruksak za svoje izlete, putovanja ili školu. Letak za popunjavanje sličica dobit ćete uz poster ili ga možete isprintati iz priloženog dokumenta na dnu ove stranice.

Adresa za slanje:
Ledo d.d.
PP 222, 10002 Zagreb
Za nagradni natječaj "Ledo Medo putuje"

Izvučeni su dobitnici nagradne igre "Ledo Medo putuje", saznajte jeste li među njima!

Preuzmi
Letak za popunjavanje brojevima pdf
Preuzmi
Pravila nagradne igre "Ledo Medo putuje" pdf
Preuzmi
Pravila nagradnog natječaja "Ledo Medo putuje" pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!