Ledo Medo uručio automobil dobitnici velike nagradne igre “Medo bijeli sreću dijeli„!

  • 13.12.2016.

Završila je velika Ledo nagradna igra u kojoj je darežljivi Ledo Medo pripremio čak 130 vrijednih nagrada. 

U izbor za glavnu nagradu, Volkswagen GOLF TSI Rabbit, ušli su svi ljubitelji sladoleda, bilo da više vole sladoledu na štapiću, u kornetu ili tubi. Sve što je bilo potrebno učiniti je poslati broj računa i strpiti se do izvlačenja dobitnika. 

Ljubav prema sladoledima sreću je 2. studenog na finalnom izvlačenju dobitnika donijela Anelis Bertoša, studentici iz Motovuna. Nisam mogla vjerovati da sam upravo ja izvučena. Bila sam toliko uzbuđena da sam morala provjeriti da nije riječ o šali, izjavila je s oduševljenjem sretna dobitnica te otkrila koji su joj Ledo sladoledi donijeli dobitak:

Veliki sam obožavatelj sladoleda, a jedem ga ljeti i zimi jer je meni uvijek vrijeme za sladoled. Obožavam sve sladolede, a omiljeni su mi King Kokos i King Caramel Adventure!

Puna pozitivnih dojmova dobitnica Anelis naposljetku je dodala: Ovom prilikom se želim zahvaliti Ledu koji je organizirao nagradnu igru i podario mi najljepši poklon za Božić, jer dobiti auto je savršen osjećaj koji će, sigurna sam, potrajati dugo. Još uvijek sam u šoku i mislim da je sve ovo san, ali kad ugledam svoje crveno sunce kako tepam novom automobilu, shvatim da sam zbilja sretnica!

Anelis želimo puno sretnih kilometara uz novoosvojeni automobil, a vas pozivamo da i dalje uživate uz Ledo sladolede jer možda se baš vama sljedeći puta osmjehne sreća. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!