Ledo natječaj: Okruglica po Okruglica i stiže ti super nagradica!

  • 18.10.2019.

Osim što su jednostavno neodoljive, nove Ledo Okruglice s duplim punjenjem Kokos-Čokolada te Malina-Bijela čokolada, mogu vam donijeti i neke fora nagrade!

Trajanje: od 23.10.2019. do 17.11.2019. godine

Dnevne nagrade: 30x Zdjelica

Tjedne nagrade: 4x Bean bag vreća za sjedenje

Dupli užitak tako u trenu postaje trodupli uz ove fine Ledo Okruglice jer, osim duplog punjenja, počastit će vas i još nečim čemu nećete moći odoljeti.

 Duplo punjenje dupli užitak

Kako sudjelovati i što mogu osvojiti?

Prije nego otvorite vrećicu Ledo Okruglica i istresete ih u vruću vodu, malo se strpite i namjestite ih za fotkanje u fotelji koju bi htjeli zamijeniti, fotografirajte ih u njihovom pakiranju te potom objavite fotografiju na svom Instagram profilu uz #jaokruglica. Zašto? Svaki dan Ledo će odabrati najbolju fotografiju za dnevnu nagradu – cool zdjelicu za uživanje u Okruglicama, a sve fotografije ulaze i u finalno tjedno izvlačenje gdje možete osvojiti veliku Bean Bag Okruglicu te tako svoju staru fotelju zamijeniti novom. Kul, zar ne?

Dakle, sve što trebate je i dalje nastaviti uživati u svom omiljenom desertu – neodoljivim Okruglicama s duplim punjenjem koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, ali svakako se pobrinite da uz sebe imate fotić!

Preuzmi
Final_Pravila nagradnog natječaja #jaokruglica pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!