Nove Ledo Pizze i Pizzete - Opasno dobre i gotove za samo 10 minuta!

  • 01.10.2014.

Ledo pizze su opasno su dobre! To nije prijetnja niti upozorenje već jednostavna činjenica. Njihovim raskošnim mediteranskim mirisima i okusima teško je odoljeti, osobito kada je za pripremu ovog najpoznatijeg talijanskog specijaliteta potrebno svega desetak minuta.

Dovoljno ih je poželjeti i svratiti do prve Ledo škrinje jer ona skriva pizze različitih okusa koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Postanite Ledo fan na Facebooku ako već niste!

Margherita i Capricciosa oduševit će klasične i tradicionalne gurmane dok će Ledo Pizza šunka – sir i raskošna Pizza s mirisnom slaninom i lukom oduševiti zagovornike kreativnih kulinarskih kombinacija. Odnedavno su tu i Ledo Pizzete, kao idealan snack, međuobrok ili omiljena hrana s nogu na tulumima i proslavama.

Pizza je sinonim za jelo bez mane i gurmansku poslasticu za koju se uvijek pronađe mjesta na obiteljskom stolu. Ledo se zato pobrinuo da ona bude dostupna uvijek i uz minimalan trud.

Pizzete

Inovativan proizvod koji je omiljenu pizzu pretvorio u svakodnevni hrskavi zalogaj od šunke, sira i rajčice, gotov je za svega 10-tak minuta. Pizzete mogu biti odličan odabir za ručak ili večeru te snack za kojim će svi poludjeti na rođendanskim zabavama, dječjim druženjima ili ludim tulumima.

Pizza Slanina-luk

Sočna i mirisna Ledo Pizza sa slaninom i lukom namijenjena je ljubiteljima opojnih mirisa dimljene slanine koja u kombinaciji s crvenim lukom stvara pravu kulinarsku rapsodiju. Za dodir svježine zaslužna  je paprika, dok su umak od rajčice i mozzarella zaduženi za tradicionalan i neodoljiv okus ove talijanske delicije.

Pizza Capricciosa

Osim aromatičnog umaka od rajčica i nezamjenjive mozzarelle ovu Ledo pizzu izuzetnom čine fina šunka i omiljene gljive bez kojih mnogi zaljubljenici ne mogu ni zamisliti svoju pizzu. Za bogatstvo okusa Ledo Capricciose zaduženi su i mirisni začini bez kojih je mediteranska kuhinja jednostavno nezamisliva.

Pizza Margherita

Margherita ponosno nosi boje talijanske trobojnice. Jednostavna i potpuno neodoljiva ova je pizza pripremljena od finog tijesta sa začinjenim umakom od rajčice i mozzarellom. Za završni dodir neodoljive arome tu je i mirisni bosiljak. Margherita je uistinu klasik bez konkurencije, jer je, upravo ovu kombinacija okusa, ali i ime nosila prva ikad spravljena pizza.

Pizza Šunka – Sir

Gastro minimalisti najviše vole  klasičan i neodoljiv spoj rajčice, fine mozzarelle i mirisne šunke. Ovi su sastojci u kombinaciji s hrskavim tijestom proslavili pizzu kao omiljeni talijanski specijalitet. Ledo Pizza Šunka - Sir tako odiše izvornim okusima omiljene talijanske kuhinje.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!