Ledo podržava Wings for Life World Run 2015 utrku

  • 04.03.2015.

Trčimo zajedno za one koji ne mogu! Ledo ove godine podržava svjetsku kampanju Wings for Life Run World koja će se održati 3. svibnja u Zadru.

Riječ je o utrci koja ima za cilj podići svijest o problemu oštećenja leđne moždine te potaknuti sve da se uključe u humanitaran projekt te svojim trčanjem i plaćanjem startnine doprinesu sakupljanju novaca za najmodernija istraživanja.

U utrci mogu sudjelovati svi, bez obzira na to jesu li redoviti trkači ili početnici, a trkači i sudionici u invalidskim kolicima tog dana utrku će započeti uz bok jedni drugima.

Svojim pozitivnim stavom možete pomoći onima koji nisu u mogućnosti tračati te im dati krila kako bi zajedno sakupili čim više novaca. Ledo poziva sve zainteresirane profesionalne trkače, amatere i rekreativce da se uključe i pozovu svoju obitelj i prijatelje te ih potaknu na sudjelovanje kojim će se svi zajedno još više povezati, a donacijama i startninom izravno doprinijeti istraživanju.

Prijavite se na utrku

Ova humanitarna globalna utrka održat će se 3. svibnja u 13.00 h po našem vremenu na 6 kontinenata i na ukupno 36 lokacija diljem svijeta. Sudionici će u cijelom svijetu promijeniti 4 godišnja doba, 13 vremenskih zona i svi zajedno će trčati jer na ovoj utrci su svi jednaki.

Zanimljivost ove utrke je ta što ciljna linija i dužina utrke nije određena, odnosno 30 minuta nakon početka utrke sa starta kreće presretačko vozilo koje polako i postupno ubrzava te prestiže svakog kandidata utrke, a kad prestigne posljednjeg, utrka završava i proglašava se pobjednik Wings for Life World Run utrke.

Važno je napomenuti kako će se stopostotni iznos startnine uložiti izravno u zakladu, koja tako financira najmodernija istraživanja leđne moždine i ulaže napore u pronalazak lijeka za iste.

Wings for Life World Run 2014. prikupila je 3,2 milijuna eura, koji su u punoj vrijednosti iznosa namijenjeni istraživanjima.

Colin Jackson, međunarodni sportski direktor utrke

Colin Jackson, međunarodni sportski direktor utrke

Prijavite se i vi te zajedno s nama i još brojnim entuzijastima diljem svijeta podržite Wings for Life Run!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!