Ledo predstavio jedinstvene inovacije u asortimanu smrznutog tijesta: Ledolette s ABC sirom i savijaču s trostrukim punjenjem

  • 15.03.2021.

Ledo kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda te su upravo inovacije ono uvijek iznova što želi ponuditi potrošačima. Vodeći se time, Ledo je svoj asortiman smrznutog tijesta proširio s jedinstvenim proizvodima na tržištu te potrošači tako po prvi put imaju priliku probati Ledolette s ABC sirom i Ledo savijaču s trostrukim punjenjem.

 Tijesto tanjuri

Nove Ledolette s hrskavim kukuruznim tijestom i kremastim ABC sirom trenutno su jedini takav proizvod na tržištu koji će svakom potrošaču pružiti jedinstven doživljaj pri svakom zalogaju. Idealan su snack za konzumaciju u brojnim prilikama - kao fini doručak uz omiljenu kavu, uz veselo druženje s prijateljima i obitelji, u trenucima uživanja samo za sebe nakon hektičnog dana ili poslije večere uz najdraži film.

Ledolette

Još jedna revolucionarna novost iz Leda nastala je osluškivanjem želja sve zahtjevnijih potrošača, a radi se o prvoj Ledo savijači s trostrukim punjenjem koja krije trostruku kombinaciju okusa vanilije, mliječne čokolade i nougat kreme. Ova savijača ujedno je i najveća inovacija na tržištu od lansiranja okruglica s duplim punjenjem, i to zbog modernog i drugačijeg pristupa u samom proizvodnom procesu – tehnologije vertikalnog trostrukog punjenja. Nova Ledo savijača tako je prva savijača u Europi i svijetu sa tri punjenja, što su pokazali i podaci Mintel baze u kojoj se nalaze sva lansiranja novih proizvoda u zadnjih pet godina.

Savijaca

Zbog svoje neodoljive kombinacija okusa i jednostavnosti pripreme, novi Ledo proizvodi brzo će okupiti obitelj i brojne goste oko stola te ispuniti trenutke zajedničkog uživanja.

Skupni


Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!