Ledo predstavio najnoviji sladoled – neodoljivi King Temptation

  • 16.04.2019.

Novi kraljevski sladoled

Zagreb, 3. travnja 2019. – U prostoru gourmet bar Basta predstavljen je najnoviji član velike King obitelji – King Temptation. Riječ je o premium sladoledu vrhunske kvalitete čiju zamamnu kombinaciju okusa čine samo najbolji sastojci. 

Novi King Temptation je krem sladoled profinjenog okusa koji svaki trenutak čini posebnim zahvaljujući ukusnoj kombinaciji bijele kreme i karamele. Okrunjen spojem bijele kreme s mekanom jezgrom od karamele u sredini, King Temptation sinonim je za neodoljivo i raskošno sladoledno iskustvo. Okupljene na predstavljanju oduševili su i preljev okusa vafla te hrskavi preljev od mliječne čokolade s komadićima lješnjaka.

„King je već dugo jedan od najomiljenijih sladoleda naših potrošača pa smo im ovoga puta htjeli pripremiti nešto zaista posebno. Budući da Ledo kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda i upravo su inovacije ono što prepoznaju i naši brojni potrošači, King Temptation kojeg predstavljamo večeras nova je priča. Osim što pruža, kako mu i ime kaže, zamamnu kombinaciju okusa, ovo je već naš treći King po redu kojeg odlikuje mekana jezgra koja daje novi doživljaj prilikom konzumacije. Ponosni smo na novi King i sigurni smo da će oduševiti svakoga tko ga proba“, izjavila je Antonija Ivanković, marketing managerica za sladolede.

Kraljevskom tretmanu uz King Temptation prepustile su se i brojne poznate osobe među kojima su televizijske voditeljice Marijana Batinić i Mia Kovačić, radijska voditeljica Tatjana Jurić, bivša manekenka Tatjana Dragović te pjevač Vlaho Arbulić i pjevačica Indira Levak, dizajnerica Matija Vuica, chef Marko Palfi, producent Viktor Drago te blogerice Ella Dvornik i Maša Zibar.

Uz kratku koreografiju, goste je zabavljala plesna skupina Tala, a nakon uživanja u degustiranju profinjenih okusa novog King sladoleda atmosferu su dodatno podigli Ivan Dečak i grupa Vatra.

King već više od 20 godina biraju ljubitelji vrhunskih užitaka i hedonisti u vječnoj potrazi za novim, savršenim okusima. Iako se okusi tijekom godina mijenjaju, ono što je svim King sladoledima zajedničko može se okarakterizirati u svega par riječi - kraljevski sladoled božanstvenog okusa sa sastojcima premium kvalitete. Ne zove se King uzalud - kralj užitka!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!