Ledo Quattro od prodaje svakog sladoleda donira 2 kune Crvenom križu za pomoć potrebitim obiteljima

  • 13.05.2020.

Svjestan koliko se malim koracima mogu ostvariti značajni pomaci, Quattro je pokrenuo kampanju „Ponesi me doma“ kako bi pomogao potrebitima diljem Hrvatske te im pokazao kako ih smatra dijelom svoje velike obitelji.

Za svaki kupljeni sladoled od 1650 ml u periodu od 8. svibnja do 7. lipnja  Quattro će donirati 2 kune Hrvatskom Crvenom križu za akciju Vaš dar za pravu stvar koji će prikupljenim sredstvima osigurati kupnju i distribuciju paketa hrane s osnovnim prehrambenim namirnicama potrebitim obiteljima diljem Hrvatske.

Jedan paket u vrijednosti 250 kuna sadrži prehrambene namirnice za dvije osobe poput soli, brašna, ulja, šećera, riže, tjestenine, juha u vrećici, ribljih i mesnih konzervi te je dostatan za dva tjedna.

Već smo pozvali sve potrošače, a sada pozivamo i vas dragi kolege, da odaberete svoj omiljeni okus Quattro sladoleda te da tako zajedno pomognemo, da što veći broj paketa bude dostavljeno onima kojima ih najviše trebaju i onima koji svakodnevno žive potpunu suprotnost, pružiti barem na kratko osjećaj topline i obiteljskog doma.