Ledo riba – ponuda za ugostitelje

  • 01.02.2014.

Ledo HoReCa asortiman obuhvaća preko pedeset različitih proizvoda koji mogu udovoljiti svim vašim potrebama i kreativnim kulinarskim zamislima. Nudimo vam najfinije filete i odreske oslića, bakalara, crvenog bodečnjaka, lososa, skuše, iverka, a za ljubitelje slatkovodnih delicija tu sun som, smuđ, šaran i pastrva.

Specijalitete od liganja možete pripremati od cijelih ili prethodno narezanih, kombinirati ih s plodovima mora ili surimi štapićima. Primjerice za fine salate od hobotnice u Ledo asortimanu možete odabrati već narezane krakove, ili za druge specijalitete pripremati cijelu Ledo hobotnicu. Tu je i sipa za najfiniji crni rižoto! Svojim najzahtjevnijim gostima zahvaljujući ponudi smrznute ribe iz Leda možete ponuditi i delikatesni rep grdobine ili dimljeni losos.

Rakovi i morski plodovi mogu također biti dio vaše najekskluzivnije ponude. Jastog, kozice, jakobove kapice i škampi najbolje su od onoga što more može ponuditi, a Ledo se pobrinuo da vaši gosti u njima mogu uživati kad god to požele.

Srdele, papaline, gavuni i trlje, već su tradicionalan snack te omiljena i zdrava marenda. Nemojte svojim gostima uskratiti taj užitak. Bit će nam zadovoljstvo ljubiteljima plave ribe zajedno s vama ponuditi kvalitetne i zdrave proizvode.

Panirani proizvodi osobito su popularni posebno među najmlađima među našim korisnicima. Panirani oslić, lignje, škampi  i morsko blago, riblji medaljoni u raznim zabavnim oblicima.

Ako nije savršeno nije Ledo! To je naš slogan iza kojeg stoje godine truda i inzistiranja na kvaliteti. Zato vam nudimo i praktična pakiranja te pojedinačno smrznute komade ribe koja je u ugostiteljskoj industriji iznimno praktična i tražena.

Naša se riba idealno slaže s najkvalitetnijim povrćem iz Ledo škrinje. Zato nemojte propustiti detaljno proučiti naš katalog gdje možete pronaći i recepte koji vam može poslužiti kao inspiracija. Pripremite svojim gostima file oslića sa zelenim mahunama, carpaccio od tune sa salatom od komorača, brokule i carskog povrća, file lososa umotan u listove pancete na kremi od graška i đumbira.

Mi u Ledu svjesni smo da je kvalitetna sirovina temelj svakog kulinarskog specijaliteta. Zadovoljstvo nam je sudjelovati u vašim kreacijama i veselimo se zajedno s vama svakom osmjehu zadovoljnog gosta.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!