Ledo slavi svoj dan!

 • 24.09.2015.

25.9. je sjajan dan za sve ljubitelje sladoleda i svih Ledo proizvoda jer Ledo Medo slavi svoj rođendan, a za vas je pripremio posebno iznenađenje!

Od davne 1958. godine Ledo Medo 25.9. slavi svoj rođendan i uveseljava sve ljubitelje sladoleda. Bez obzira na to volite li više sladoled na štapiću, u kornetu ili u čašici, Ledo Medo uvijek ima spremno neko iznenađenje te vas iz godine u godinu oduševljava novim okusima sladoleda.

Ove godine, umjesto da vi njemu šaljete rođendanske poklone, Ledo Medo odlučio je nagraditi vas! Provjerite svoje znanje o Ledo Medi i Ledo sladoledima u kratkom kvizu koji je Ledo Medo pripremio za sve iskusne sladoledoljupce.

Deset najbržih točnih odgovora Ledo Medo nagradit će neodoljivom Ledo Medo plišanom igračkom! Sladoled u ruke i požurite, jer Ledo Medo željno iščekuje provjeriti vaše znanje i nagraditi vas!

Nagradni Natječaj

Nagradni natječaj je završen , ovdje pogledajte dobitnike:

 1. Anamarija Cukar, Kukljica
 2. Jasna Hladnić, Virje
 3. Helena Čičak, Mikulići
 4. Emina Hlobik, Našice
 5. Maja Biondić Petričević, Zadar
 6. Ines Kotarac, Kneževi Vinogradi
 7. Laura Obradović, Dubrovnik
 8. Ivana Valentić Mikšik, Dugo Selo
 9. Ana Caric, Zagreb
 10. Maja Vazdar, Koprivnica

Pravila Natječaja

Preuzmi
Dan Leda-2015-pravila-natjecaja.pdf pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!