Ledo te i ove godine poziva da postaneš Ledonardo – sladoledni genijalac u čijem će sladoledu uživati cijela Hrvatska!

  • 23.10.2013.

I ove godine odlučili smo vam pružiti zadovoljstvo osmišljavanja novog Ledonardo sladoleda kojeg će Ledo proizvesti i ponuditi na tržištu!

Ledonardo od danas ponovo okuplja sve sladoledne genijalce na jednom mjestu koji će moći birati između još više primamljivih okusa, posipa i kombinacija te maštati kako će baš njihov kornet ili štapić biti predstavljen na tržištu.

Ove godine možete birati između još više okusa, posipa, preljeva i oblika, pustite mašti na volju te možda baš vaše remek djelo postane sladoled kojeg će Ledo proizvesti i u kojem će uživati cijela Hrvatska. Najkreativniji izumitelj, uz osvajanje titule sladolednog genijalca, krenut će na nezaboravno putovanje u Pariz u posjet muzeju Louvre.

Uzbudljivo natjecanje sladolednih genijalaca počinje 4.11. i traje do 1.12.2013. Velika novost su tjedne nagrade za kreatore s najvećim brojem glasova, a očekuju ih wellness vikendi. Nagrade za najaktivnije korisnike su Ledonardo poklon paketi.


Klikni na www.ledonardo.hr i iskleši svoje sladoledno remek djelo!


Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!