Ledonardo 3: Kreiraj sladolednu Spajalizu i osvoji genijalne nagrade!

  • 10.11.2014.

Umjetnost stvaranja sladolednih kombinacija opet je u tvojim rukama - Ledo poziva sladoledne kreativce svih generacija na sudjelovanje u najslađem izazovu zvanom Ledonardo!

Pozivamo sladoledne kreativce svih generacija na sudjelovanje u najslađem izazovu zvanom Ledonardo! Ove godine Ledonardo iziskuje pravi timski rad. Osmisli svoju kombinaciju okusa, posipa, preljeva i sosa i odradio si pola posla. Pozovi ostale sladokusce da osmisle drugu polovicu sladoledne spajalize i zajedno kreirajte novo Ledonardo umjetničko djelo – SPAJALIZU - sladoled na štapiću koji će biti savršena cjelina. Ledo će ovaj sladoled proizvesti i plasirati na tržište kako bi u njemu mogli uživati baš svi!

U finale ulaze četiri tjedna pobjednika, svakog tjedna korisnici svojim lizovima biraju po jednu spajalizu koja ulazi u veliko finale. Na kraju natječaja stručni žiri bira dodatne 4 spajalize – finalista.

Osvoji genijalne nagrade!

Autori pobjedničkih polovica ostat će vječno upamćeni kao sladoledni entuzijasti, a osim toga pojedinačno će osvojiti i putovanje za dvije osobe u grad poznat po svojoj bogatoj umjetnosti - Madrid. Ledo će nagraditi i najaktivnije natjecatelje. Mobitel Samsung S5, Samsung tablet T310 i Ledonardo hoody majice osvojit će oni koji ponude najviše lizova, najviše polovica ili najaktivije sudjeluju u spajanju.

Postani dio ovog zabavnog natječaja i prepusti se maštanju o savršenom sladoledu. Zamisli da si slikar i pred sobom imaš prazno platno. Sklad najrazličitijih okusa i tekstura u tvojim je rukama, a znatiželjni kreativci čekaju da prihvate tvoj izazov i nadopune ga svojim kreacijama.

Kreiraj SPAJALIZU i osvoji genijalne nagrade!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!