Ledonardo: Izbor sladolednog genijalca ušao je u samo finale!

  • 17.02.2014.

Pobjednik meča između banane i crnog ribiza bit će nova sladoledna scoolptura

Nakon isklesanih 70000 sladolednih skulptura i prikupljenih više od  2,5 milijuna glasova posjetitelja web stranice Ledonardo natječaj ušao je u svoju završnu fazu. Naime, nakon prvog odabira 8 finalista,  izbor je sužen na dva finalista – sladoledne scoolpture pod nazivom Ribizibinaj autorice Gine Marinović i Bonbicaaa autorice Petre Bikić.

Upravo izbor ova dva finalista potvrđuje posebnost ovogodišnjeg natječaja ali i kreativnost samih izumitelja budući da su stručni žiri oduševile neobične kombinacije okusa banane i browniea s preljevom od banane u sladoledu Bonbicaaa i kombinacije okusa crnog ribiza i browniea s preljevom od crnog ribiza u sladoledu Ribizibinaj.

Izbor neće biti nimalo lagan, stručni žiri će konačnog pobjednika objaviti do kraja veljače, a sladoledoljubci će u novoj sladolednoj scoolpturi moći uživati već ovog proljeća


Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!