Ledonardo 3 – Remek djelo naših genijalaca u Ledo škrinjama!

  • 07.04.2015.

Novi Ledonardo na štapiću, neodoljiv je spoj sladoleda okusa vafla i lješnjaka sa sosom od mliječne čokolade, preljevom od mliječne čokolade i posipom od vafla, od sada je u Ledo škrinjama.

Proizvodnji prvog ovogodišnjeg Ledonarda priključio se Ivan Šarić koji je ostvario svoju želju iz djetinjstva. ''Novi Ledonardo je kremast, hrskav i neodoljiv, no vjerujem kako je i moja malenkost zaslužna za tako dobar sladoled. Kad sam primio poziv iz Leda da dođem u njihovu proizvodnju i sudjelujem u nastajanju Ledonardo sladoleda, mojoj sreći nije bilo kraja.''

Sudjelujte u #Ledonardo Instagram natječaju!

Više od 200.000 sladolednih prijedloga učinilo je proces odlučivanja izbora zahtjevnim, a kreativnost genijalaca je potvrdila uspješnost Ledonardo projekta te daje poticaj i za daljnji nastavak.


Novo remek djelo sladoledne umjetnosti nalazi se u svakoj Ledo škrinji u vašem susjedstvu, potražite ga!

Sudjelujte u #Ledonardo Instagram natječaju!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!