London calling for Ledo Fish&Chips

  • 28.01.2014.

Želite probati nešto novo i drugačije, a ljubitelj ste hrskavih ribljih zalogaja i krumpirića? Ledo Fish&Chips odgovorit će na sve izazove.

Fish&Chips je poznati britanski specijalitet s bogatom poviješću koja seže još u 19. stoljeće, spominje se i u kultnoj knjizi "Oliver Twist", a poznato je i kao nacionalno jelo Velike Britanije. Iako se mnogo toga promijenilo od otvaranja prve zalogajnice u Londonu gdje se služio Fish&Chips pa sve do danas, riječ je i dalje o ribljem specijalitetu koji osvaja nepca.

Ledo Fish&Chips sastoji se od paniranog 100% fileta oslića i pekarskog krumpira i vrlo se jednostavno priprema bez prethodnog odmrzavanja. Odličan je odabir za ručak ili večeru u dvoje na kojoj ćete doživjeti uzbudljivo gastronomsko putovanje.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!